Babor Beauty Spa Kim van Nuland

Al meer dan 30 jaar zit Babor Beauty Spa Kim van Nuland, voorheen Schoonheidssalon Kim, gevestigd aan het Schakelplein in Volkel, gelegen in de omgeving Uden, Veghel, Oss. Babor Beauty Spa staat voor huidverbetering in een ontspannen omgeving!
Dit doen wij met volle tevredenheid al meer dan 20 jaar in samenwerking met het merk BABOR.
Wij bieden als enige in de omgeving het BABOR totaal concept aan en mogen ons dan ook vol trots Babor Beauty Spa noemen. Naast het merk BABOR werken wij ook met PCA SKIN.
Ons motto is “Geniet van wie u bent”. En dat doet u natuurlijk met een stralende huid.

Huidverbetering samen met ontspanning

Om er voor te zorgen dat u een stralende huid krijgt of behoudt, passen wij verschillende behandeltechnieken toe. Te beginnen gaan we samen met u uw wensen bespreken waarna we een uitgebreide huidanalyse met de Dermavisualizer gaan uitvoeren. Aan de hand daarvan geven wij u een advies op maat om zo ook een daadwerkelijke huidverbetering te creëren. Dat wil zeggen de juiste behandeling met daarbij de juiste verzorging voor thuis! Geef ons de tijd, want alleen bij regelmatige behandelingen en toepassing van onze producten hebben wij het vermogen uw huid daadwerkelijk te verbeteren en waar nodig te herstellen. En dat lukt niet in één keer. Het beste resultaat ziet u na meerdere behandelingen en met producten van topkwaliteit om uw huid te blijven verzorgen. Dit alles natuurlijk in een ontspannen omgeving waar u heerlijk kunt relaxen met een zichtbare huidverbetering!

Huidverbetering

Deskundige behandelingen

U kan bij Babor Beauty Spa Kim van Nuland terecht voor deskundige huidverbeterende behandelingen. Wij zijn in het bezit van verschillende specialisaties zoals Elektrisch Ontharen, Ontharingstechnieken, Acne, Camouflage technieken, Shiatsu en Pincement massage, waardoor verschillende behandelingen kunnen worden vergoed door de zorgverzekering. Om onze deskundigheid te behouden volgen wij regelmatig cursussen en bijscholingen om zo op een hoog niveau te kunnen blijven werken en iedereen van een goed advies te kunnen voorzien. Wij zijn de adviseurs op weg naar een daadwerkelijke huidverbetering. Dit vinden wij een zeer belangrijk onderdeel van onze professionaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in;

Sommige behandelingen zoals acne en definitief ontharen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering!