Huidverbetering

De ogen zijn de spiegels van onze ziel, wordt wel gezegd. Volgens ons onthult onze huid net zoveel over wie we zijn en hoe het met ons gaat. Ga maar na, als we verlegen zijn blozen we, angst maakt ons wit rond de neus, vermoeidheid wordt zichtbaar in een grauwe teint en geluk kan een huid helemaal oplichten.

Als u zich goed voelt, hoort uw huid er fris en stralend uit te zien. Maar helaas is dat niet bij iedereen het geval. rimpels, acne, pigmentvlekken, couperose en huidverslapping kunnen uw huid ontsieren. Daardoor ziet u er minder goed uit en kunt u bovendien ouder lijken dan u bent.

Gelukkig zijn er heel wat manieren om een daadwerkelijke huidverbetering te creëren en zo uw huid gladder, frisser en jonger te maken. En daarvoor bent u bij Babor Beauty Spa Kim van Nuland aan het juiste adres!

Droge huid na de zomer

Onze aanpak voor een zichtbare huidverbetering

We kunnen uw huid op veel verschillende manieren verbeteren. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid terug, pigmentvlekken vervagen of verdwijnen.

We starten eerst met het bespreken van uw wensen. Daarna gaan we met zeer geavanceerde apparatuur een huidanalyse maken, zodat we zien hoe de toestand van uw huid op dat moment is. Op deze manier kunnen we u een zeer persoonlijk advies op maat geven. Ook krijgt u een persoonlijk productadvies zodat u de behandeling thuis optimaal kunt ondersteunen om zo een zo mooi en goed mogelijk resultaat te bereiken.

Door middel van PeelingsMicrodermabrasie, UltrasoonMicro-Needling, eMatrix, Coagulatie en Anti-Aging behandelingen bezorgen wij u een echte huidverbetering om zo een langdurig stevige, elastische en stralende huid te krijgen. Voor zowel mannen als vrouwen.

Producten en Apparatuur

In ons instituut werken wij met de producten en apparatuur van BABOR. Want BABOR staat voor hoogwaardige cosmetica en apparatuur, die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en de effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigt. Kostbare bestanddelen zorgen voor aantoonbare huidverbetering en verjonging.

In veel gevallen is het inzetten van zinvolle, apparatieve methoden binnen een huidverbeterende behandeling onvermijdelijk. Om deze redenen biedt BABOR TECH u de volgende apparatieve technologien, om behandelingsresultaten werkzaam te ondersteunen:

Daarnaast gebruiken wij de peelings van PCA SKIN. Deze werkt huidvernieuwend, verjongend, depigmenterend en vermindert ontstekingen.
Een mooi resultaat is hierdoor gegarandeerd!