BABOR After Sun After Sun Fluid - Snel intrekkende aftersun

After Sun Fluid

22,50

Dit snel intrekkende aftersun concentraat reduceert een onaangenaam gespannen gevoel, ook bij het verbrand-zijn door de zon.

SKU: 479014 Categorie:

After Sun Fluid

De After Sun Fluid is een verkoelende gezichtsfluid voor een intensieve en onmiddellijke kalmering van de huid na het zonnen. Trekt snel in. Ook geschikt ter verzachting van een zonnebrand. Versterkt het weerstands- en regeneratievermogen van de huid.

Breng de fluid ter kalmering royaal na het zonnen aan. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Fluid in de handpalm gieten en daarna op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen, niet masseren.

Breng de After Sun Fluid ter kalmering royaal na het zonnen aan. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Fluid in de handpalm gieten en daarna op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen, niet masseren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “After Sun Fluid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *