BABOR Anti-Aging Sun Care Sun Spray Lotion SPF 15 - Lotion voor gezicht en lichaam

Sun Spray Lotion SPF 15

26,50

Lichte spray lotion voor gezicht en lichaam met een gemiddelde beschermingsfactor.

Uitverkocht

SKU: 479020 Categorie:

Sun Spray Lotion SPF 15

De Sun Spray Lotion SPF 15 is een ultrafijne, snel intrekkende, beschermende zonnespray voor gezicht en lichaam. Zorgt voor een optimale bescherming met een beschermingsfactor 15. Schudden voor gebruik.

BABOR Anti-Aging Sun Care =
bescherming tegen celbeschadigingen + bescherming tegen huidveroudering + bescherming tegen licht

De moderne, snel intrekkende texturen van de BABOR zonverzorgingsserie beschermen de huid met UVB- en UVA-filters en het SKIN PROTECTION COMPLEX (SPC) tegen celbeschadigingen en stellen het DNA van de cellen veilig.

Breng de zonnebrandmiddelen in voldoende hoeveelheid voor het zonnen aan. De aangegeven SPF wordt door een te gering gebruik gereduceerd. Intensieve middagzon vermijden. Meerdere keren aanbrengen om de bescherming tegen licht te handhaven vooral bij transpireren, na het zwemmen of afdrogen. Baby’s en kleine kinderen beschermen tegen directe straling van de zon en beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met SPF groter dan 25 gebruiken. Blijf ondanks het gebruik van het zonnebrandmiddel niet te lang in de zon.

Breng de lotion minstens een half uur voor het zonnen op de huid aan en laat deze inwerken. Herhaal dit indien nodig.

Zonnebrandmiddelen in voldoende hoeveelheid voor het zonnen aanbrengen. De aangegeven SPF wordt door een te gering gebruik gereduceerd. Intensieve middagzon vermijden. Meerdere keren aanbrengen om de bescherming tegen licht te handhaven vooral bij transpireren, na het zwemmen of afdrogen. Baby’s en kleine kinderen beschermen tegen directe straling van de zon en beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met SPF groter dan 25 gebruiken. Blijf ondanks het gebruik van het zonnebrandmiddel niet te lang in de zon.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sun Spray Lotion SPF 15” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *