BABOR Anti-Aging Sun Care Sun Stick SPF 50 - Zonnestick met hoge beschermingsfactor

Sun Stick SPF 50

18,50

Zonnestick met hoge beschermingsfactor.

Op voorraad

SKU: 479005 Categorie:

Sun Stick SPF 50

De Sun Stick SPF 50 is een zeer beschermende sun stick die men doelgericht aanbrengt op de zon gevoelige gezichtsdelen met een beschermingsfactor 50. Deze stick zorgt dus voor een optimale bescherming.

BABOR Anti-Aging Sun Care =
bescherming tegen celbeschadigingen + bescherming tegen huidveroudering + bescherming tegen licht

De moderne, snel intrekkende texturen van de BABOR zonverzorgingsserie beschermen de huid met UVB- en UVA-filters en het SKIN PROTECTION COMPLEX (SPC) tegen celbeschadigingen en stellen het DNA van de cellen veilig.

Breng de zonnebrandmiddelen in voldoende hoeveelheid voor het zonnen aan. De aangegeven SPF wordt door een te gering gebruik gereduceerd. Intensieve middagzon vermijden. Meerdere keren aanbrengen om de bescherming tegen licht te handhaven vooral bij transpireren, na het zwemmen of afdrogen. Baby’s en kleine kinderen beschermen tegen directe straling van de zon en beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met SPF groter dan 25 gebruiken. Blijf ondanks het gebruik van het zonnebrandmiddel niet te lang in de zon.

Breng de High Protection Sun Stick doelgericht aan op de zongevoelige gezichtsdelen. Herhaal dit indien nodig.

Zonnebrandmiddelen in voldoende hoeveelheid voor het zonnen aanbrengen. De aangegeven SPF wordt door een te gering gebruik gereduceerd. Intensieve middagzon vermijden. Meerdere keren aanbrengen om de bescherming tegen licht te handhaven vooral bij transpireren, na het zwemmen of afdrogen. Baby’s en kleine kinderen beschermen tegen directe straling van de zon en beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met SPF groter dan 25 gebruiken. Blijf ondanks het gebruik van het zonnebrandmiddel niet te lang in de zon.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sun Stick SPF 50” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *