BABOR Shaping for Body Feet Smoothing Balm - Rijke klovencrème

Feet Smoothing Balm

17,50

SKU: 422630 Categorie:

Feet Smoothing Balm

Feet Smoothing Balm van BABOR is een volle klovencrème speciaal ontwikkeld voor de intensieve verzorging van een ruwe, gebarsten huid. Binnen no time heeft u weer mooie voeten die gezien mogen worden!

  • Rijke klovencrème met exclusief BABOR elsbes-stamcellen-extract.
  • Intensieve verzorging van ruwe, gesprongen huid aan voeten en lichaam.
  • Verzorgende oliën kalmeren, hydrateren en ondersteunen de regeneratie van het lipidenfilmpje.
  • De huid ziet er soepeler, gladder en zachter uit.

Rijke klovencrème met exclusieve BABOR elsbes-stamcellen-extract voor de intensieve verzorging van een ruwe, gekloofde huid aan voeten en lichaam.
Verzorgende oliën kalmeren, hydrateren en ondersteunen de regeneratie van de lipidenfilm. De huid ziet er soepeler, gladder en zachter uit. Uw voeten mogen weer gezien worden!

Gebruik:
Breng de Feet Smoothing Balm meerdere keren per dag aan op de betreffende huiddelen en masseer dit zachtjes in. Bij een extreem belaste huid kunt u de klovencrème ook als masker gebruiken. Laat de verzorging minstens 15 minuten inwerken. Doe eventueel sokken over de ingesmeerde voeten en laat deze ’s nachts inwerken.

Gebruik voor de dagelijkse verzorging van uw voeten de Daily Feet Vitalizer, de dagcrème voor uw voeten!

Breng de Feet Smoothing Balm meerdere keren per dag aan op de betreffende huiddelen en masseer dit zachtjes in. Bij een extreem belaste huid kunt u de klovencrème ook als masker gebruiken. Laat de verzorging minstens 15 minuten inwerken. Doe eventueel sokken over de ingesmeerde voeten en laat deze 's nachts inwerken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feet Smoothing Balm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *