BABOR Cleansing CP Phytoactive Sensitive met kruidenessences uit lindenbloesem

Phytoactive Sensitive

18,50

Phytoactive Sensitive is de ideale verzorgingsfase bij de BABOR HY-ÖL® reiniging voor een gevoelige huid.

Op voorraad

SKU: 411063 Categorie:

Phytoactive Sensitive

Phytoactive Sensitive is de ideale verzorgingsfase bij de BABOR HY-ÖL reiniging voor de droge huid.

Al tijdens de reiniging adstringeert het BABOR exclusieve detox-extract uit agrimonie. Geselecteerde kruidenessences uit lindenbloesem, hop en melisse kalmeren en ontspannen de huid. Ze ziet er tot in de poriën gereinigd uit en heeft een rozig frisse uitstraling. Phytoactive Sensitive is speciaal voor de gevoelige huid.

De Hy-Öl Cleansing en Phtyoactive zijn als dieptereiniging met elkaar verbonden, zowel de Hy-Öl als Phytoactive zijn niet los van elkaar te gebruiken. Deze twee producten maken deel uit van een onlosmakelijke 2-fasen reiniging. Lees voor meer informatie de product toepassing.

1e Fase:

Hy-Öl (4x pompen) over de droge gezichtshuid, hals en decolleté verdelen en licht inmasseren. In olie oplosbaar vuil. make-up en overtollige talg worden losgemaakt. De Phytoactive geschikt voor de huidbehoefte (2x pompen) daarover heen aanbrengen en samen met de Hy-Öl vermengen.

2e Fase:

Vingers met koud water bevochtigen en alles emulgeren totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. 2-3 x herhalen en daarna alles met koud water afsplashen. Daarna met een washand of compresdoek  afnemen.

HY-ÖL ® (4 pompeenheden) op de droge huid aanbrengen, dan 2 pompeenheden PHYTOACTIVE daarover verdelen. Met vochtige vingers masseren totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water grondig verwijderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Phytoactive Sensitive” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *