BABOR Neuro Sensitive Cellular Microsilver Concentrate - Intensieve gezichtsverzorging

Microsilver Concentrate

39,50

Speciale verzorging voor een extreem droge, zeer gevoelige en schilferige huid.

Intensieve gezichtsverzorging – concentraat mircozilver bij een extreem droge en zeer gevoelige huid.

SKU: 468530 Categorie:

Microsilver Concentrate

Microsilver Concentrate is een intensieve gezichtsverzorging met mircozilver bij een extreem droge en zeer gevoelige huid. Ook aan te raden als aanvullende verzorging bij neurodermitis in de symptoomvrije fase en bij een onzuivere huid.

Een neurosensitieve alsmede een extreem gevoelige huid wordt gekalmeerd. Roodkleuringen en irritaties nemen zichtbaar af en een onaangename jeuk wordt voelbaar verminderd. De huid wordt in evenwicht gebracht, herstelt sneller en haar weerstandsvermogen wordt versterkt.

De werkstofcombinatie bestaande uit Neuroxyl, microzilver en dexpanthenol reduceert irritaties en roodkleuringen en vermindert voelbaar jeuk. Het herstel van de natuurlijke huidbeschermingsbarrière wordt ondersteund en het weerstandsvermogen en de soepelheid van de huid worden bevorderd. De huid wordt gekalmeerd, herstelt sneller en het gespannen gevoel wordt voelbaar verminderd.

Dit product geeft een optimaal resultaat in combinatie met de andere producten uit de Neuro Sensitive Cellular serie.

Gebruik

`s Morgens en/of `s avonds na de reiniging aanbrengen en laten inwerken. Kan als extra verzorging perfect gebruikt worden in combinatie met Intensive Calming Cream of Intensive Calming Cream Rich.
Ideaal echter ook als SOS-concentraat ter bestrijding van irritaties en roodkleuringen.

`s Morgens en/of `s avonds na de reiniging aanbrengen en laten inwerken. Kan als extra verzorging perfect gebruikt worden in combinatie met Intensive Calming Cream of Intensive Calming Cream rich. Ideaal echter ook als SOS-concentraat ter bestrijding van irritaties en roodkleuringen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Microsilver Concentrate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *