BABOR Derma Cellular Detoxifying Vitamin Cream SPF15 de huidvernieuwing.

Detoxifying Vitamin Cream SPF15

81,50

Antioxidatieve gezichtscrème met hooggedoseerde vitaminen ter voorkoming van door het milieu veroorzaakte huidveroudering en ter ondersteuning van de huidvernieuwing.

Op voorraad

SKU: 463415

Detoxifying Vitamin Cream SPF15

Detoxifying Vitamin Cream SPF15 van BABOR is een antioxidatieve gezichtscrème met vitaminecomplex.

Herstelt een gestreste, vermoeide huid en geeft haar de vitale frisheid terug. Het huidoppervlak ziet er gladgemaakt uit en de huidtint is in zijn geheel roziger.

Tuinkersextract beschermt de huid tegen milieubelastingen en ondersteunt de antioxidatieve capaciteit van de huid. Het huideigen weerstandsvermogen wordt versterkt en de huid wordt tegen vroegtijdige huidveroudering beschermd. Retinew A16 activeert, soortgelijk als retinol, de huidvernieuwingsprocessen en laat de huid er geheel gelijkmatiger uitzien. De vitaminen C en E verbeteren de huideigen bescherming tegen oxidatieve beschadigingen.

`s Morgens en `s avonds na de reiniging met een product uit de BABOR Cleansing serie op de huid aanbrengen. Ooggebied vrijlaten.

`s Morgens en `s avonds na de reiniging met een product uit de BABOR Cleansing serie op de huid aanbrengen. Ooggebied vrijlaten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Detoxifying Vitamin Cream SPF15” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *