BABOR Derma Cellular Perfecting Eye Cream verjongende oogcrème

Perfecting Eye Cream

63,00

Verjongende oogcrème met onmiddellijk effect

SKU: 463208

Perfecting Eye Cream

Perfecting Eye Cream van BABOR is de perfecte oogcrème bij zwellingen, wallen en kringen onder de ogen. Vermindert de rimpeldiepte rondom de oogcontour. Hydrateert en maakt het ooggebied glad.

  • Verjongende oogcrème met onmiddellijk effect
  • Voor een intensieve reductie van zwellingen, kringen en rimpels rondom de ogen
  • Vult rimpels van binnenuit op
  • Maakt het weefsel strak en stevig
  • Voorkomt het ontstaan van nieuwe rimpels

Vitamine PP gistextract vermindert stuwingen in het weefsel en activeert de microcirculatie. Donkere kringen om de ogen, wallen en zwellingen worden optisch gereduceerd. Een werkstofcomplex van peptiden, groene bonen en rutine ondersteunt de opbouw van het collageennetwerk. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze.

Kringen en wallen onder de ogen worden duidelijk zichtbaar gereduceerd

Laat een aangenaam verkoelend effect achter

`s Morgens en `s avonds na de reiniging met een BABOR Cleansing product. Drukknop aan het uiteinde van de stift gebruiken totdat de crème op de rolapplicator verschijnt. Met de rolapplicator op het ooggebied aanbrengen. Eventueel ook met de vingertoppen inkloppen. Daarna de verzorgende gezichtscrème aanbrengen.

 

`s Morgens en `s avonds na de reiniging met een BABOR Cleansing product. Drukknop aan het uiteinde van de stift gebruiken totdat de crème op de rolapplicator verschijnt. Met de rolapplicator op het ooggebied aanbrengen. Eventueel ook met de vingertoppen inkloppen. Daarna de verzorgende gezichtscrème aanbrengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Perfecting Eye Cream” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *