BABOR Derma Cellular Ultimate AHA Skin Peel Kit peelingkuur met 6 toepassingen

Ultimate AHA Skin Peel Kit

140,50

De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd en het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.

Op voorraad

SKU: 463702

Ultimate AHA Skin Peel Kit

Ultimate AHA Skin Peel Kit van BABOR is een fruitzuurpeelingkuur met 6 toepassingen voor de intensieve, stapsgewijze afschilfering van de huid. De huidvernieuwingsprocessen worden geactiveerd. Het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen verfijnd.

  • Peelingkuur met 6 toepassingen
  • De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd
  • Het huidbeeld wordt zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger
  • Mooi bij pigmentatie, fijne lijntjes, maakt de huid glad

Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft – geïnspireerd door de dermatologische peeling – Ultimate AHA Skin Peel Kit ontwikkeld – de effectieve peelingkuur met 6 toepassingen voor de intensieve, stapsgewijze afschilfering van de huid. De vernieuwingsprocessen van de huid worden geactiveerd en het huidbeeld wordt in slechts 21 dagen zichtbaar verfijnd en gelijkmatiger.

Alleen voor uitwendig gebruik. Uitsluitend te gebruiken op een intacte huid. Niet in aanraking brengen met ogen of slijmvliezen. Directe UV-straling (zon, zonnebank) vermijden of een lichtbeschermingsmiddel gebruiken. Maak daarom ten alle tijden tijdens de kuur gebruik van de Ultimate Protecting Balm SPF 50.  Mochten er huidirritaties optreden, dan het product niet verder gebruiken en een arts raadpleggen.  Tijdens zwangerschap en borstvoeding voor gebruik toestemming aan de arts vragen. Niet gebruiken bij een gevoelige huid. Niet in de buurt van kinderen bewaren.

Breng binnen drie weken telkens met tussenpozen van 2-3 dagen de fruitzuurserum het beste `s avonds voor het naar bed gaan als volgt op de huid aan: Doe de inhoud van de tube in het kleine schaaltje en breng het concentraat met de kwast dun aan op het van tevoren gereinigde gezicht, de hals en het decolleté. Laat het concentraat ca. 10 minuten in de huid inwerken en was het daarna grondig met water af.

1e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 1
2e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 2
3e week: 2 x Ultimate AHA Skin Peel Step 3

Breng vervolgens een pipetlengte van het Ultimate Regenerating Serum aan op gezicht, hals en decolleté. Laat het serum inwerken en breng daarna de normale verzorgingscrème aan. Gebruik het Ultimate Regenerating Serum altijd tijdens de gehele duur van de kuur `s avonds onder de normale verzorging. Breng overdag gedurende de complete kuur alsook 1-2 weken daarna de Ultimate Protecting Balm SPF 50 op de huid aan. Daaroverheen, indien nodig, de normale dagverzorging en/of make-up aanbrengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultimate AHA Skin Peel Kit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *