BABOR Derma Cellular Ultimate Vitamin C Booster Concentrate werkstofconcentraat

Ultimate Vitamin C Booster Concentrate

100,50

Effectief werkstofconcentraat met 20% puur vitamine C- derivaat.

SKU: 463701

Ultimate Vitamin C Booster Concentrate

Ultimate Vitamin C Booster Concentrate van BABOR is een werkstofconcentraat met 20% puur vitamine C-derivaat dat zorgt voor een gelijkmatig huidbeeld, met minder pigmentatie en meer stevigheid door de productie van huideigen collageen.

  • Ondersteunt de huideigen collageenproductie van de huid
  • Beschermt de huid tegen milieu-oxidatieve schade en milieustress
  • Reduceert hyperpigmentatie

Effectief werkstofconcentraat met 20% puur stabiele vitamine C- derivaat. Dit stabiele, hooggeconcentreerde vitamine C- derivaat ondersteunt de huideigen collageenproductie en beschermt tegen door het milieu veroorzaakte oxidatieve huidbeschadigingen. De teint ziet er regelmatiger en stralend mooi uit.

‘s Morgens na de reiniging met een BABOR Cleansing product de inhoud van een pipetlengte in de handpalm doen en over gezicht, hals en decolleté verdelen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen, bijv. DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Detoxifying Vitamin Cream SPF 15.

‘s Morgens na de reiniging met een BABOR Cleansing product de inhoud van een pipetlengte in de handpalm doen en over gezicht, hals en decolleté verdelen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen, bijv. DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Detoxifying Vitamin Cream SPF 15.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultimate Vitamin C Booster Concentrate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *