was successfully added to your cart.

BABOR Age ID Look Young Glow

BABOR Age ID Look Young Glow

BABOR Age ID Look Young Glow

BABOR Age ID Look Young Glow, stralend fris en jeugdig luchtig!
Voor absolute perfectie zorgt deze frisse, ultraluchtige make-up. Als absolute allrounder betovert deze look met zijn perfect jeugdige glow en een fantastisch stralende finish. Bij deze make-up gaat het om de perfecte glow en een stralende teint, onderstreept door zacht geaccentueerde ogen en beschaafd opgemaakte lippen. Super mooie basis voor iedere gelegenheid.

BABOR Age ID Look Young GlowTeint

Gelijkmatigheid en perfectie van de teint is het wezenlijke van deze look. Voor het ultieme stralen brengt u de Cushion Foundation 01 Ivory gelijkmatig met een kwast of met de vingers vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe aan. Kringen onder de ogen, roodkleuringen en oneffenheden laten zich makkelijk verbergen met de Luminous Skin Concealer 01 ivory. De Skin Glow Illuminator 01 Ivory Light zorgt voor de magie. Met de highlighter worden licht-accenten geplaatst. Verwerk hiervoor de highlighter overal daar waar u lichtpuntjes wilt zetten, op de jukbeenderen, onder de wenkbrauwen, op de neusrug en ongeveer in het midden van het hart van de lippen. Voor een totale glow vermengt u voor het aanbrengen de Skin Illuminator met de Cushion Foundation.

Blush /Contour

Met de Tri-Color Blush 01 Bronze tovert u in een handomdraai een lichte, gezonde frisheid in het gezicht tevoorschijn. Bovendien kan men met de zachte driekleurige rouge de contouren van het gezicht prachtig aangeven. Voor een zachte contour de rouge op het jukbeen van het kaakgewricht in de richting van de mondhoek aanbrengen. Voor een duidelijkere contour wordt de rouge onder het jukbeen geplaatst.

Eyes

Wie straalt er het hardst: de ogen of de teint? Breng daarvoor eerst de Lip & Eye Primer op de ogen en lippen aan. Aansluitend omlijst u de ogen met het glanzende Eye Shadow Pencil 01 Shiny Rose en brengt u mascara op de wimpers aan met de Ultra Definition Mascara Black.

Lips

De Lip Gloss 02 Caramella laat de lippen voller schitteren.

 

Wilt u graag weten hoe u een perfecte make-up aanbrengt?
Maak dan direct een afspraak voor een make-up advies en wij leren u alle tips en tricks!

Meld je aan op onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte blijft van al onze nieuwtjes!

Met vriendelijke groet,
Kim van Nuland

Babor Beauty Spa Kim van Nuland, de specialist in huidproblemenhuidverbetering,
huidverjongingdefinitief ontharen en permanente make-up in Volkel omgeving Uden, Veghel en Oss

LEES OOK EENS ONZE ANDERE BLOGS!

Leave a Reply