was successfully added to your cart.

BABOR AGE ID Make Up

BABOR AGE ID Make Up

BABOR AGE ID MAKE UP, de nieuwe exclusieve Anti-Aging make-up van BABOR!

De schoonheid van een vrouw begint op het moment waarop ze begint zichzelf te zijn.
Voor zichzelf staan, haar leeftijd accepteren en elke dag opnieuw beslissen welke look ze wil dragen, ligt alleen bij haar.

BABOR AGE ID Make Up helpt haar hierbij met exclusieve texturen en flexibele nuances. Het onderstreept en reflecteert alle facetten van haar persoonlijkheid. Elke dag opnieuw en altijd weer anders net zoals zij het wil!

BABOR AGE ID Make Up mijn persoonlijkheid is mijn schoonheid!

Gezamenlijk ontwikkeld met de topvisagist Peter Schmidinger verbindt de exclusieve BABOR AGE ID Make Up uit het huidverzorgingsonderzoek de hoogste eisen aan functionaliteit, draagcomfort en expressiviteit met de modernste eisen aan hoogwaardige anti-aging producten. Krachtige werkstoffen, nauwkeurig gecombineerd met hoogwaardige make-uptexturen zorgen meteen op vier niveaus voor een zichtbare en duurzame anti-aging:

Langdurig door

  1. actieve celbescherming en verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid
  2. uitgebreide bescherming tegen radicalen

Onmiddellijk door

  1. optische, directe lifting door verstrakkende vormers van een filmlaagje
  2. jeugdige uitstraling.

Daardoor worden de zeer werkzame BABOR verzorgingsproducten en behandelingen luister bijgezet door effectieve AGE ID Make Up producten, om de werking van de eerder aangebrachte verzorgingsproducten verder te versterken.

BABOR AGE ID Make-Up

Hoe? Zo!

Het AGE ID Skin & Shape concept by Peter Schmidinger.

Na een professionele BABOR behandeling en verzorging, afgestemd op het huidbeeld, versterkt de zeer eenvoudige, effectvolle en persoonlijk vorm te geven aanbrengtechniek van de AGE ID producten bovendien het gewenste lifting-effect, definieert of harmoniseert gezichtscontouren en schenkt de teint een extra aan jeugdige lichtkracht en uitstraling.

Soft shape of strong shape?

Sterk, fragiel, uitgelaten, dromerig, stil, hartstochtelijk en ja, soms een beetje gecompliceerd… achter elke vrouw staat een individuele persoonlijkheid.

Ze beslist zelf hoe „vrouwelijk“ ze deze persoonlijkheid, afhankelijk van hoe ze zich voelt, wel of niet op de voorgrond wil plaatsen. Elke dag opnieuw en naar believen altijd weer anders.

Wij zorgen dat u zich helemaal happy voelt met de gekozen make-up en deze uw persoonlijkheid en schoonheid optimaal accentueert.

Met BABOR AGE ID Make Up heeft u de mogelijkheid tot;

  1. een soft shape
    optiek: zacht, flatterend, mild, fijn, contouren zacht
  2. een strong shape
    optiek: sterk, expressief, helder, intensief, contouren benadrukt.

Wilt u graag weten welke shape bij u past? Maak dan snel een afspraak voor een persoonlijk make-up advies!
Binnenkort vindt u de AGE ID producten ook in onze webshop! Natuurlijk worden ook deze GRATIS VERZONDEN!

Met vriendelijke groet,
Kim van Nuland

Babor Beauty Spa Kim van Nuland, de specialist in huidproblemenhuidverbeteringhuidverjongingdefinitief ontharen en permanent make-up in Volkel omgeving Uden, Veghel en Oss

Lees ook onze andere blogs!

Leave a Reply