BABOR HSR Lifting behandeling

De BABOR HSR Lifting behandeling is een intensief werkende anti-rimpel  verzorging die direct werkt op de rimpeldiepte en huidelasticiteit. Voor langere tijd genieten van een jongere uitstraling. Rimpel gladmakend netstructuren op de huid zorgen voor een onmiddelijk gladmakend effect. Werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Beschermd de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieu invloeden van buitenaf. Tijdens de BABOR HSR Lifting behandeling worden verschillende massage technieken gebruikt, die een sterk liftend en verstevigend effect hebben.

BABOR HSR LIFTING

Meer dan 50 jaar geleden is BABOR begonnen om de verschillende bouwstenen van de menselijke cellen en de veroudering daarvan te identificeren. Zodoende kon BABOR steeds de nieuwste werkstoffen en technologieën in de strijd tegen huidveroudering inzetten. Of het nu ging om de techniek voor het insluizen van werkstoffen in de jaren ’80 of de verhindering van de enzymatische afbraak van de collageenvezels einde jaren ’90.

In de meest recente onderzoeken werden nu de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming geïdentificeerd:

  • verlies aan volume en elasticiteit
  • vertraging van de stofwisseling van het weefsel
  • verharding van de lederhuid

Deze drie zijn van elkaar afhankelijk, en zodoende laten rimpels zich alleen efficiënt bestrijden door gelijktijdige beïnvloeding van alle drie de factoren.

Met BABOR HSR Lifting heeft de afdeling onderzoek van BABOR opnieuw een innovatie op het gebied van de cosmetische lifting neergezet, de ontwikkeling van het zeer effectieve HSR Lifting Integral Complex, dat de belangrijkste oorzaken van de rimpelvorming bestrijdt. Drie zeer werkzame, actieve stoffen in perfecte dosering en samenstelling bewerkstelligen een alomvattende lifting werking:

Multitendyne Plus
Vermindert de door de leeftijd ontstane afbraak van elastine en collageen ontstane rimpels. Remt de afbraak van collageen en elastine en stimuleert tegelijkertijd de nieuwe vorming daarvan. Het steunweefsel wordt verstevigd en de contouren worden duidelijker zichtbaar.

Lupine
Vermindert gravitatierimpels.
Optimaliseert de collageensamenhang en verbetert de gezichtscontouren.

Carnosine
Vermindert door glycatie ontstane rimpels, doordat het de versuikering van de collageenvezels reduceert.

Relaxo Peptide
Vermindert mimische rimpels door reductie van de spiercontracties.

Neuro-Receptor Peptide
Vermindert plissérimpels en zorgt voor een gladmakend effect door reductie van het transepidermale waterverlies.

De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er jeugdig glad, elastisch uit en voelt strakker en steviger aan. De gezichtscontouren zijn weer duidelijker aanwezig. Rimpels en lijnen worden zichtbaar en continu gereduceerd.

Wilt u deze liftende anti-aging behandeling ondergaan?
Maak dan snel een afspraak of bel 06-21839943.