Babor Beauty Spa Kim van Nuland heeft exclusief het BABOR totaal concept. Wij gebruiken en verkopen BABOR producten van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast zijn wij zeer trots dat wij behoren tot de Skin Professionals die mogen werken met het zeer exclusieve Amerikaanse merk PCA SKIN gericht op huidverbetering.

Onze producten zijn zeer nauwkeurig geselecteerd en bevatten actieve ingrediënten die een intensieve werking hebben en daardoor enorme voordelen bieden op het gebied van huidverbetering. De hoge concentratie werkstoffen hebben een dieptewerking in de huid. Huidverbetering gegarandeerd!

Producten

Wetenschap en onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR. Tot op de dag van vandaag wordt er onderzoek gedaan op het hoofdkantoor, zodat elk product van idee tot en met het gevulde potje made in Germany is. Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten en andere toonaangevende wetenschappelijke instellingen garanderen BABOR baanbrekende onderzoeksresultaten en werkstofperformance op het hoogste niveau. Voor een werking die indruk maakt.

Waarom u BABOR producten exclusief bij de schoonheidsspecialiste vindt?

Dit spreekt voor zichzelf. Echte schoonheidsverzorging ervaart en ondergaat u het beste onder de handen van een expert. BABOR respecteert de individualiteit van iedere huid.

Want zo veelzijdig als de behoeften van de huid, zo doorslaggevend belangrijk voor haar schoonheid is de individueel afgestemde juiste verzorging en gezichtsbehandeling. Voor elk doel en iedere huidtoestand biedt BABOR een passend product of behandeling.

PCA SKIN

SMART SKIN SOLUTIONS. Erkend in bekende medische literatuur als de grondlegger van geavanceerde samengestelde peelings. PCA SKIN, een van de marktleiders van Amerika blijft de vertouwde leider binnen de ontwikkeling van milde en toch zeer effectieve, professionele peelings. Vanaf 1 december 2013 nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Al 2 decennia werkt PCA SKIN samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau. PCA SKIN legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverbetering.

PCA skin is gebaseerd op diverse zuren.  PCA skin bevat tevens huid-identieke werkstoffen waaronder retinol, peptiden en vitamine C, deze werkstoffen spelen een belangrijke rol om huidverbetering van binnenuit te stimuleren.

PCA skin is dermatologisch en klinisch getest. De formules zijn vrij van synthetische geur en kleurstoffen en leveren hierdoor consequent veilige, effectieve resultaten zonder huidirritatie.

Wij zijn zeer verheugd als een van de instituten in Nederland dit zeer populaire Amerikaanse merk te mogen voorstellen. PCA Skin is zeer populair in de U.S.A. en krijgt vooral internationale bekendheid door de aandacht van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. PCA Skin is vooroploper in de U.S.A. betreft professionele peelingen.

Producten

PCA SKIN is zeer effectief bij verschillende problemen!

PCA skin is zeer effectief voor de rokershuid, verouderde huid, zonbeschadigde huid, de donkere huid, acne huid, ook tevens geschikt voor de volwassen acne huid en rosacea. De PCA skin peels zuiveren de huid, kalmeren ontstekingen, verminderen de talgproductie, minimaliseren dode huidcellen, verminderen roodheid, verzachten de lijntjes en rimpels en verminderen hyperpigmentatie, tevens krijgt de huid meer volume.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten?
Loop gerust bij ons binnen voor meer informatie of maak gelijk een afspraak voor een huidanalyse en wij gaan kijken welk product het beste bij uw huid past.

Maak nu een afspraak!