BABOR ReVersive behandeling

BABOR ReVersive behandeling

Morgen mooier dan gisteren. De BABOR ReVersive behandeling is een verzorgingssensatie met RE-YOUTH COMPLEX en reactiveert de jeugdigheid van uw huid en zet de tijd even stil. Ervaar de nieuwe ReVersive anti-aging en liftende verzorging tijdens de unieke BABOR ReVersive behandeling met verwennende massages, Ultrasoon en de BABOR Muscle Relaxation voor een direct zichtbaar effect. Het succes van deze alles omvattende behandeling mag gezien worden!
ReVersive behoudt de individuele schoonheid van de huid en laat kleine tekortkomingen, opstaan door het ouder worden, verdwijnen.

De ReVersive producten bevatten een zuivere lifestyle rozengeur met essences uit de BABOR roos. De roos speelde bij BABOR altijd al een grote rol. Vanaf het begin is ze deel van het logo van BABOR en staat als koningin van de bloemen voor niet te evenaren, perfecte schoonheid.
De BABOR roos werd exclusief voor het 50-jarig jubileum van BABOR geteeld en er staan maar weinig exemplaren in de tuin van de eigenaren. Deze BABOR rozen waren medebepalend voor de weergaloze geur in de nieuwe ReVersive lijn.

BABOR ReVersive
Morgen mooier dan gisteren

De huidveroudering wordt enerzijds beïnvloed door het natuurlijk verouderingsproces, de genetische aanleg en hormonale veranderingen. Anderzijds leidt ook je persoonlijke levensstijl tot een versnelde, vervroegde huidveroudering.
Negatieve invloeden kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • intensief zonnen
  • fijnstof door het wonen of regelmatig verblijf in binnensteden
  • roken
  • drink- en voedingsgewoonten
  • psychische stress

De oorzaken voor de huidveroudering liggen dus helemaal niet alleen in onze genen maar ook moderne leefomstandigheden eisen veel van de huid. In de loop van de tijd worden haar natuurlijke beschermingsmechanismen zwakker, de celvernieuwing vertraagt. De huid verliest aan uitstraling, is minder elastisch en rimpels worden zichtbaar.

Daarom heeft BABOR de effectieve anti-aging serie ReVersive met het innovatieve RE-YOUTH COMPLEX ontwikkeld. In deze exclusieve BABOR formule zijn zeer werkzame werkstoffen in perfecte synergie werkzaam. De huid krijgt haar individuele, jeugdige uitstraling en lichtkracht terug, ze ziet er strakker en gladder uit, de rimpeldiepte wordt zichtbaar vermindert en ook roodkleuringen en verkleuringen zijn minder zichtbaar. De celactiviteit en celvitaliteit wordt ondersteund door de bescherming van telomeren en de activering van de levensverlengende genen. Bovendien wordt  de afbraak van collageenvezels als oxidatieve beschadigingen voelbaar en zichtbaar tegengegaan.

BABOR ReVersive behandeling

RE-YOUTH COMPLEX:

Telovitin – houd de cellen langer jong
De op de Nobelprijs bekroonde onderzoeken celbeschermende werkstof Telovitin ondersteund de huid bij het behoud van haar jeugdigheid. De telomeren worden beschermd tegen vroegtijdige afbraak en op deze manier wordt de levenscyclus van de cellen verlengd.

Agicyl – activeert de huideigen pro youth bescherming
De hoofd anti-aging factoren zoals vrij radicalen en milieuvergiften worden ingeperkt en de cellen worden via de activering van de levensverlengende genen langer jong gehouden.

Lumicol – zorgt voor lichtkracht en uitstraling
Opeenhopingen van proteïnen in het weefsel worden door de activering van thioredoxin-proteïne afgebroken en daardoor worden kleurverschillen in de teint hersteld. De huid krijgt haar lichtkracht terug.

Epocyl – onmiddellijk zichtbaar effect van gladheid
Legt zich met zijn structuur op het huidoppervlak en vult binnen 15 minuten rimpels en oneffenheden zichtbaar op.

Meer weten weten? Vul dan ons contactformulier in of maak direct een afspraak!