BABOR SeaCreation behandeling

Laat u onderdompelen in de wereld van wellness en luxe, samen met de oerkracht uit de oceaan, parels en schelpenzijde.
In de SeaCreation behandeling smelten buitengewone verzorgingsproducten met uitstekende schelpen en kostbare, unieke stenen uit de wereld zeeën samen tot weergaloze, intensief werkzame beauty belevenis. Gemasseerd worden met verwarmde schelpen, gevuld met hoogwaardige geconcentreerde fluids, voor een unieke anti-aging verzorging met de textuur van een high-class cosmetica, gecombineerd met bindweefselmassage en lymfedrainage.
De combinatie van bijzondere werkstoffen uit de diepten van de oceanen en volmaakte, exclusieve BABOR SeaCreation behandeling laat de huid er weergaloos glad, strak en jeugdig uitzien. Tegelijkertijd schenkt de BABOR SeaCreation behandeling een volledig innerlijke balans, heerlijke lichtheid en via de geactiveerde energiesystemen het schitteren van een stralende schoonheid.
SeaCreation, de oorsprong van diepgaande schoonheid!

BABOR SeaCreation

De diepzee, de oorsprong van al het leven. Een fascinerende, geheimzinnige kosmos. Ofschoon de diepten van de zee meer dan 60% van het totale aardoppervlakte innemen, is hierover minder bekend dan over de maan. De gebieden die zich 800 meter onder het zeeoppervlak bevinden zijn volledig zonder licht en herbergen nog ontelbare geheimen, mysteries en geneeskracht, die slechts wachten om ontdekt te worden.

BABOR is doorgedrongen tot deze geheimzinnige wereld, om uit de diepten van de zeeën de bijzonder kostbare werkstoffen voor de revolutionaire, luxe anti-aging verzorging SeaCreation naar het daglicht te halen.

Nadat enkele jaren geleden het zeer energetische BABOR thermophilus omhooggetild werd uit de onaangetaste diepzee van de Pacific, is het nu opnieuw gelukt om een zeer intensief actieve stof uit de diepten van de zee voor de schoonheidsprocessen van de huid bruikbaar te maken, het voortreffelijke Anti-aging Proteïne Glycocéane GP3.

De unieke werkstofcombinatie van het Sea-telligent complex, bestaande uit het anti-aging proteïne glycocéane GP3, het exclusieve Green Caviar Algae Extract en het energetische BABOR Thermophilus, optimaliseert uitgebreid de huidfuncties, beschermt op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceert aanwezige ouderdomsverschijnselen.

Sea-telligent Complex:

Anti-aging proteïne glycocéane GP3
Reduceert zichtbaar de rimpeldiepte en verstevigt het weefsel

Green Caviar Algae Extract
Vergroot de huidelasticiteit en modelleert opnieuw de gezichtscontouren.

BABOR Thermophilus
Regenereert en beschermt uitgebreid de huid

Maak nu een afspraak en beleef deze onvergetelijke behandeling in
de exclusieve wereld die SeaCreation heet!