BABOR SKINOVAGE PX behandeling

Wij en BABOR gunnen uw huid dat wat ze nodig heeft.
Nadat we een goede analyse van uw huid hebben gemaakt met de Derma Visualizer gaan we uw huid behandelen met op uw huid afgestemde BABOR producten.
We beginnen met de reiniging, daarna een voorbereidend masker, een dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, een hooggedosseerd BABOR Ampoule Concentrate en een ontspannen Effective Touch Massage, deze behandelt niet alleen de gezichtshuid, maar activeert met speciale grepen in het gezicht, op de hoofdhuid en in de nek het hele organisme. De massage combineert elementen uit acupressuur, bindweefselmassage, triggerpointmassage, fysiotherapie en osteopathie met klassieke massagegrepen. Afsluitend een verzorgend BABOR Masker en indien gewenst een lichte dag make-up.
Daarnaast geven wij altijd een goed advies om uw huid thuis optimaal te kunnen verzorgen om zo uw huid in een top conditie te houden.

De SKINOVAGE PX behandeling EFFECTIVE TOUCH is winnaar van
het Gala SPA Award in de categorie Treatment Concepts.

Skinovage

BABOR SKINOVAGE PX

De uitstraling van onze huid is belangrijk voor ons welbevinden. Een frisse, rozige, gezonde, jeugdig gladde teint, onberispelijk en zonder onzuiverheden wil iedereen graag hebben. Dit is ook te bereiken met de juiste multifunctionele BABOR verzorging, afgestemd op het individuele huidbeeld.

Daarom heeft het BABOR centrum voor onderzoek en innovatie het multifunctionele verzorgingssysteem BABOR SKINOVAGE PX ontwikkeld, dat natuurlijke onvolkomenheden van de huid met betrekking tot het huidbeeld herstelt en huideigen mechanisme activeert.
Het biedt met zeer werkzame formules een individuele oplossing voor de dagelijkse verzorging van de onderstaande huidbeelden en toestanden:

  • droog
  • gevoelig
  • gemengde huid/vette huid
  • onzuiver
  • behoefte aan regeneratie

Bovendien is in tijden van toenemende milieubelastingen een effectieve bescherming tegen de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering door UVA stralen en vrije radicalen noodzakelijk. Daarom beschermen de producten van het innovatieve BABOR SKINOVAGE PX verzorgingssysteem op effectieve wijze tegen de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering en stellen zo een jeugdig frisse uitstraling en een duurzaam geoptimaliseerd huidbeeld veilig.

Wilt u een goede verzorging?
Maak dan direct een afspraak of bel 06-21839943 voor een gratis intake!