BABOR

Wij gebruiken en verkopen al meer dan 20 jaar met volle tevredenheid huidverzorging van de allerhoogste kwaliteit. Hier staan de producten van BABOR om bekend. Onze producten zijn zeer nauwkeurig geselecteerd en bevatten actieve ingrediënten die een intensieve werking hebben en daardoor enorme voordelen bieden op het gebied van huidverzorging. De hoge concentratie werkstoffen hebben een dieptewerking in de huid en zorgen dat uw huid optimaal verzorgd wordt.

Wetenschap en onderzoek

Wetenschap en onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR. Tot op de dag van vandaag wordt er onderzoek gedaan op het hoofdkantoor, zodat elk product van idee tot en met het gevulde potje made in Germany is. Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten en andere toonaangevende wetenschappelijke instellingen garanderen BABOR baanbrekende onderzoeksresultaten en werkstofperformance op het hoogste niveau. Voor een werking die indruk maakt.

Waarom u BABOR producten exclusief bij de schoonheidsspecialiste vindt?

Dit spreekt voor zichzelf. Echte schoonheidsverzorging ervaart en ondergaat u het beste onder de handen van een expert. BABOR respecteert de individualiteit van iedere huid.

Want zo veelzijdig als de behoeften van de huid, zo doorslaggevend belangrijk voor haar schoonheid is de individueel afgestemde juiste verzorging en gezichtsbehandeling. Voor elk doel en iedere huidtoestand biedt BABOR een passend product of behandeling.

Wij adviseren u graag tijdens een Meet & Treat Kennismakingsbehandeling
welke mogelijkheden BABOR uw huid zou kunnen bieden!

BOEK HIER UW MEET & TREAT KENNISMAKINGSBEHANDELING