SkinFix

Al meer dan 30 jaar zit SkinFix, voorheen Babor Beauty Spa Kim van Nuland, gevestigd aan het Schakelplein in Volkel, gelegen in de omgeving Uden, Veghel, Oss. Bent u op zoek naar een schoonheidsbehandeling die echt resultaat biedt en niet alleen op ontspanning of verzorging is gericht? Dan bent u bij SkinFix Skin Institute op het juiste adres!

Door onze kennis actueel te houden, onze diversiteit aan producten en behandelingen kunnen wij elk huidbeeld de beste zorg geven. Hierdoor kunnen wij op hoog niveau werken en meer dan alleen schoonheid bieden. Hierbij staat huidverbetering centraal om zo te werken naar een optimaal resultaat na elke behandeling. Perfectie en eerlijkheid vinden wij zeer belangrijk.

Wij werken met de producten van PCA SKIN, NIMUE en BABOR.

Huidverbetering samen met ontspanning

Om er voor te zorgen dat u een stralende huid krijgt of behoudt, passen wij verschillende behandeltechnieken toe. Te beginnen gaan we samen met u uw wensen bespreken waarna we een uitgebreide huidanalyse met de Dermavisualizer gaan uitvoeren. Aan de hand daarvan geven wij u een advies op maat om zo ook een daadwerkelijke huidverbetering te creëren. Dat wil zeggen de juiste behandeling met daarbij de juiste verzorging voor thuis! Geef ons de tijd, want alleen bij regelmatige behandelingen en toepassing van onze producten hebben wij het vermogen uw huid daadwerkelijk te verbeteren en waar nodig te herstellen. En dat lukt niet in één keer. Het beste resultaat ziet u na meerdere behandelingen en met producten van topkwaliteit om uw huid te blijven verzorgen. Dit alles natuurlijk in een ontspannen omgeving waar u heerlijk kunt relaxen met een zichtbare huidverbetering!

Huidverbetering

Deskundige behandelingen

U kunt bij SkinFix terecht voor deskundige huidverbeterende behandelingen. Wij zijn in het bezit van verschillende specialisaties zoals Elektrisch Ontharen, Ontharingstechnieken, Acne, Camouflage technieken, Shiatsu en Pincement massage, waardoor verschillende behandelingen kunnen worden vergoed door de zorgverzekering. Om onze deskundigheid te behouden volgen wij regelmatig cursussen en bijscholingen om zo op een hoog niveau te kunnen blijven werken en iedereen van een goed advies te kunnen voorzien. Wij zijn de adviseurs op weg naar een daadwerkelijke huidverbetering. Dit vinden wij een zeer belangrijk onderdeel van onze professionaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in;

Sommige behandelingen zoals acne en definitief ontharen kunnen worden vergoed door uw zorgverzekering!