Doctor Babor

DOCTOR BABOR werd samengesteld om de consument de meest hoogwaardige cosmetica producten als probleemoplosser aan te bieden, die met effectieve werking overtuigen. Deze buitengewone verzorgingsproducten op het gebied van de cosmeceuticals (cosmetic + farmaceuticals) verbinden de nieuwste stand van de wetenschap en geneeskunde met ervaring van tientallen jaren in de omgang met zeer efficiënte werkstoffen, de ontwikkeling van innovatieve high performance-recepturen en de samenstelling van innovatieve behandelingsmethoden. Met resultaten die de resultaten van de traditionele cosmetica duidelijk overtreffen!

82% van de mensen geeft aan dat ze zich na een schoonheidsoperatie beter zouden voelen. Van jaar tot jaar doen daarom steeds meer mensen een beroep op de diensten van een plastisch chirurg. Het veruit grootste deel verlangt naar effectieve mogelijkheden om de eigen schoonheid op zachte wijze door cosmetische toepassingen te behouden of nog beter, te optimaliseren.

DOCTOR BABOR cosmetica begeleidt u op een ideale manier op uw persoonlijke weg naar duurzame schoonheid!

BIOGEN CELLULAR

Biogen cellular levert sensationele geneeskundige resultaten in de postoperatieve wond- en therapie behandeling. Bovendien bereikt de zeer werkzame verzorging met het speciale BIOGEN PLANT Extract een buitengewoon intensieve celregeneratie. De intensief regenererende BIOGEN CELLULAR verzorgingslijn is ontwikkeld voor de huid die speciale ondersteuning bij het herstel van de huid nodig heeft, ontstaan door dagelijkse milieubelastingen, maar ook door buitengewone stresssituaties zoals wonden, verbrandingen of chirurgische ingrepen.

Uitstekende resultaten bij het herstel van een optimale huidconditie maken BIOGEN CELLULAR tot een uniek regenererend anti-aging wonder.

Biogen Cellular

Doctor Babor behandelingen

Doctor Babor beschikt over een zeer uitgebreid behandelingsprogramma zodat we voor bijna ieder huidprobleem wel een oplossing hebben. Nadat we een uitgebreide huidanalyse hebben gedaan, gaan we bekijken welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. De Doctor Babor behandelingen worden vaak in combinatie gegeven met de apparatuur van BABOR TECH zoals:

BABOR TECH MICRO CELLULAR Peeler voor Microdermabrasie
BABOR TECH MICRO CELLULAR Sonic voor Ultrasone Golven
BABOR TECH Micro Needling

Daarnaast geven wij altijd een passend thuis advies, want zonder de juiste producten kunnen we geen huidverbetering krijgen.

Wilt u meer weten over onze Doctor Babor behandelingen en wat deze voor uw huid kunnen doen? Neem dan contact met ons op of maak gelijk een afspraak voor een huidanalyse!