Doctor Babor

DOCTOR BABOR werd samengesteld om de consument de meest hoogwaardige cosmetica producten als probleemoplosser aan te bieden, die met effectieve werking overtuigen. Deze buitengewone verzorgingsproducten op het gebied van de cosmeceuticals (cosmetic + farmaceuticals) verbinden de nieuwste stand van de wetenschap en geneeskunde met ervaring van tientallen jaren in de omgang met zeer efficiënte werkstoffen, de ontwikkeling van innovatieve high performance-recepturen en de samenstelling van innovatieve behandelingsmethoden. Met resultaten die de resultaten van de traditionele cosmetica duidelijk overtreffen!

82% van de mensen geeft aan dat ze zich na een schoonheidsoperatie beter zouden voelen. Van jaar tot jaar doen daarom steeds meer mensen een beroep op de diensten van een plastisch chirurg. Het veruit grootste deel verlangt naar effectieve mogelijkheden om de eigen schoonheid op zachte wijze door cosmetische toepassingen te behouden of nog beter, te optimaliseren.

DOCTOR BABOR cosmetica begeleidt u op een ideale manier op uw persoonlijke weg naar duurzame schoonheid!

NEURO SENSITIVE CELLULAR

Steeds meer mensen lijden onder huidproblemen die veroorzaakt worden door stress. De huid reageert gevoelig, is rood en gespannen en wordt steeds droger. Vaak tot aan neurodermatitis. Dit gaat vrijwel altijd samen met gevoel van jeuk.

De DOKTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR Verzorgingsserie regenereert op effectieve wijze de lipiden beschermingsmantel van de huid en normaliseert haar evenwicht tussen vocht en vet. Gevolg: een rustigere huid die goed aanvoelt en er mooi uitziet.

Doctor Babor

Doctor Babor behandelingen

Doctor Babor beschikt over een zeer uitgebreid behandelingsprogramma zodat we voor bijna ieder huidprobleem wel een oplossing hebben. Nadat we een uitgebreide huidanalyse hebben gedaan, gaan we bekijken welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. De Doctor Babor behandelingen worden vaak in combinatie gegeven met de apparatuur van BABOR TECH zoals:

BABOR TECH MICRO CELLULAR Peeler voor Microdermabrasie
BABOR TECH MICRO CELLULAR Sonic voor Ultrasone Golven
BABOR TECH Micro Needling

Daarnaast geven wij altijd een passend thuis advies, want zonder de juiste producten kunnen we geen huidverbetering krijgen.

Wilt u meer weten over onze Doctor Babor behandelingen en wat deze voor uw huid kunnen doen? Neem dan contact met ons op of maak gelijk een afspraak voor een huidanalyse!