was successfully added to your cart.

Fluids, DE boost voor je huid!

Fluids, DE boost voor je huid!

Fluids, DE boost voor je huid!

Merk je ook wel eens dat je huid droog, futloos, gevoelig of verslapt is? Dan hebben we goed nieuws voor je!
Want gebruik dan Fluids, DE boost voor je huid! Ze werken snel en effectief, omdat ze door hun speciale consistentie excellent door de huid worden opgenomen.

Fluids als nauwkeurige kuurspecialisten

Fluids bieden hoog geconcentreerde, natuurlijke werkstoffen en overtuigen door hun voelbare en zichtbare werking. De combinatie uit een steriele verpakking en een portie voor eenmalig gebruik biedt de puurste vorm van verzorging voor elk huidbeeld en en elke huidtoestand.  De fluids zijn onderverdeelt in de volgende categorieën:

 • Moist & Lipid
  Zeer effectief voor een vet- en/of vochtarme huid, + 75% gladder huidgevoel
 • Anti-Aging
  Voor mooie jeugdige en frisse uitstraling, + 82% verbeterde huidstructuur
 • Sensitive
  Het relaxprogramma geeft een directe kalmering, + 35% verbetering van het huidgevoel
 • Pure
  Zorgt voor een zichtbaar zuivere huid, de pitstop voor puistjes, + 95% verfijnder huidbeeld

Voorwaarde voor een goed en zichtbaar verzorgingsresultaat is een kuur van zeven dagen. Daarom worden de fluids per zeven ampullen à 2 ml aangeboden. Het verzorgingsresultaat kan nog wezenlijk vergroot worden met een combinatiekuur van 3 – 5 weken. Hoe langer, des te intensiever en duurzamer het resultaat is.

Fluids, DE boost voor je huid!

Cosmetische voordelen van de fluids

Fluids zijn snelle mooi makers. Ze zijn zo samengesteld om optimaal door de huid te worden opgenomen, en dat ze volledig intrekken en zo bijzonder snel werken. Ze bevatten een bijzonder hoge werkstofconcentratie die door de luchtige basissamenstellingen sneller in de huid doordringen en daarmee sneller beschikbaar zijn.

 

Gebruik van de fluids

Wanneer je wil gaan starten aan een fluid kuur dan is het een aanrader om eerst een ampullenbehandeling in ons instituut te ondergaan. Je ervaart dan èèn van de meest intensieve vorm van huidverzorging. Met een special klop techniek werken we de fluid zachtjes in de huid. Tijdens de behandeling geven we je huid een enorme boost door 3 – 5 (mini kuur) of 5 – 10 (maxi kuur) hydraterende fluids achter elkaar de huid in te masseren. Optimaal gehydrateerd is je huid perfect voorbereid op de kuur voor thuis. Een kuur die je huid er voor lange tijd stralend laat uitzien dankzij het depot effect van de fluids.

Hoe gebruik je de fluids thuis?

De ideale toepassing van de fluids vindt plaats na de gezichtsreiniging en voor de verzorgingscrème. Na het openen van de fluid met een tissue of een fluidopener wordt het werkstofconcentraat aangebracht op gezicht, hals en decolleté en zachtjes met platte handen in de huid gemasseerd. Kort laten inwerken en vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen en genieten van het onmiddellijke effect!

Meer weten over fluids? Maak snel een afspraak voor een behandeling en we vertellen je graag meer
over de mogelijkheden met deze geweldige boosters, dus neem snel contact met ons op!

Met vriendelijke groet,
Kim van Nuland

Babor Beauty Spa Kim van Nuland, de specialist in huidproblemenhuidverbetering,
huidverjongingdefinitief ontharen en permanent make-up in Volkel omgeving Uden, Veghel en Oss

 

Leave a Reply