Huidtherapie

Huidtherapie, nieuw bij Babor Beauty Spa Kim van Nuland!
Wij zijn een samenwerking gestart met huidtherapeute Nicole van Cosmetique Totale. Zo kunnen wij u nog meer behandelingen aanbieden en u nog beter helpen op weg naar een mooie en stralende huid. Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten die HBO-geschoold en BIG-geregistreerd zijn, waardoor nog meer behandelingen vergoed kunnen worden door uw zorgverzekering. Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u nalezen in uw zorgpolis.
U kunt bij de huidtherapeute terecht voor de volgende behandelingen:

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest
vernieuwde behandeltechnieken, zoals eMatrix technologie en het Elos systeem.

Wat zijn de kosten?

Behandelingen worden gedaan vanaf € 35,- . Kosten voor de behandelingen variëren afhankelijk van de staat van de huid, het te behandelen gebied en de soort behandeling. De huidtherapeute maakt samen met u een behandelplan en bespreekt alvorens de kosten met u.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling of gratis consult?

Mocht u geïnteresseerd zijn of hebt u vragen over iedere huidaandoening of huidprobleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel of mail ons. Wij laten u dan weten wanneer de huidtherapeut aanwezig is zodat wij u kunnen inplannen voor een afspraak. Zij bespreekt dan graag en geheel vrijblijvend met u wat de mogelijkheden voor u zijn.

Een consult bij Babor Beauty Spa Kim van Nuland voor de huidtherapeut is altijd gratis!!

Huidtherapie
Huidtherapie