Relaxmoment met BABOR voor een mooie en gezonde huid!

In onze steeds snellere wereld is op tijd ontspannen heel belangrijk. Hoe? Kom naar Babor Beauty Spa Kim van Nuland in Volkel, omgeving Uden, Veghel en Oss! Laat uw huid lekker verwennen en stap in de wereld van BABOR. Ontspanning en huidverbetering in één! Wij bieden onze gasten een time-out, weg van het werk en even uit de dagelijkse sleur.

Onze filesofie: Wij bieden huidverbetering en ontspanning in één! Iedere huid heeft de behoefte aan een goede verzorging om zo in een top conditie te komen en natuurlijk te blijven in een ontspannen sfeer. De behandelingen in ons instituut maken en houden uw huid mooi en gezond!

Huidanalyse

Voorafgaand aan een gezichtsbehandeling brengen wij uw levensstijl, huidverzorging en verwachtingen in kaart. Wij gaan dit doen aan de hand van een analyse met de Babor Derma Visualizer, met deze hightech huidscan kunnen we u tonen hoe uw huid er in de diepte uitziet en uw actuele huidtoestand nauwkeurig meten, zoals het vetgehalte, het vochtgehalte, de vlekjes en de huidstructuur. Aan de hand van deze gegevens maken we een behandeling op maat en geven we u een passend productadvies. Zo kunnen we uw huid optimaal verbeteren en kunt u heerlijk ontspannen!

Kennismakingsbehandeling
KENNISMAKINGSBEHANDELING

Natuurlijk is het ook erg leuk om iemand een behandeling cadeau te geven. Uw cadeaubon wordt mooi ingepakt, zo heeft u altijd een speciaal cadeau om te geven!

Boek snel uw gezichtsbehandeling in Volkel. Meer informatie?
Bel gerust! 06-21839943