was successfully added to your cart.

NIEUW BaborBeautyBox Zomer

NIEUW BaborBeautyBox Zomer

NIEUW BaborBeautyBox Zomer!!! Vind u het ook altijd zo moeilijk om te kiezen welke verzoringingsproducten het beste bij uw huid passen? Er is zo enorm veel keuze dat het erg lastig is om de juiste te maken. Met de BaborBeautyBox bent u verlost van dit probleem en helpen wij u graag een handje!

De BaborBeautyBox is een huidverzorging- Beautybox die ieder seizoen opnieuw samengesteld wordt op uw huidbehoeften en de weersomstandigheden die gelden voor de tijd van het jaar. Ieder seizoen heeft de huid de behoefte aan een ander product qua samenstelling, vocht, vet, geur en bescherming. Dit alles vindt u in het alles in 1 pakket, afgestemd op het seizoen.

De BaborBeautyBox voor de Lente bestaat uit 4 speciaal geselecteerde producten afgestemd op de behoefte van uw huid in de lente. Ieder seizoen stellen wij weer een geheel nieuw pakket voor u samen zodat u uw huid op en top kunt verzorgen!

De BaborBeautyBox voor de Zomer is een totaalpakket voor de ultieme verzorging van uw huid. De producten zijn zo samengesteld dat u in een handomdraai uw huid in een gezonde en stralende conditie brengt. Dit met een milde reiniging, een 24-uurs verzorging, een milde peeling en een doos prachtige beauty ampullen.

Nieuw BaborBeautyBox Zomer

Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 99,50 voor € 79,50!

De BaborBeautyBox voor de zomer bestaat uit;

Mild Cleanser Foam (inhoud 200 ml)
Een verfrissende Cleansing Foam voor elke huid, zowel te gebruiken in de ochtend als in de avond.

Skinovage Mimical Cream (inhoud 50 ml)
Gezichtsverzorgingscrème om gezichtsrimpeltjes (kraaienpootjes) te verminderen in een lichte consistentie, zonder parabenen. De diepte van de gezichtsrimpeltjes wordt kleiner, de huid wordt strakker en ziet er frisser, roze en jonger uit.
’s Morgens en ’s avonds op een gereinigde huid aanbrengen. Of als dagcrème in combinatie met bijv. Intense Reviatalizing Cream als nachtcrème.

Mild Peeling (inhoud 15 ml)
Milde gezichtspeeling voor elke huid met het BABOR exclusieve detox-extract uit agrimonie.
Na de reiniging 1-2 keer per week op gezicht, hals en decolleté verdelen (oog- en mondgebied vrijlaten). Met draaiende bewegingen peelen. Met ruim lauwwarm water verwijderen.

Fluid Night (inhoud 3 fluids à 2 ml)
Fluid voor een actievere celstofwisseling tijdens de fase van diepe slaap.
Te gebruiken ´s avonds na de reiniging op gezicht hals en de decolleté, kort laten inwerken en vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

10 VOORDEEL TIPS VAN DE  BABORBEAUTYBOX

  1. Makkelijk en ideale professionele huidverzorging die weinig tijd kost
  2. Online 24/7 te bestellen
  3. Ieder seizoen een aangepaste huidverzorging
  4. Producten die op elkaar afgestemd zijn
  5. Geen toilettas vol overbodige producten
  6. Makkelijk voor op reis
  7. Geen halve flessen meer in de kast met halve voorraad die over de houdbaarheidsdatum zijn
  8. Abonnement voor èèn jaar mogelijk met 10% korting!
  9. Geen impulsieve aankopen meer bij drogist of parfumerie
  10. Alle producten zijn vrij van conserveringsmiddelen en parabenen

 

Optimale verzorging en bescherming!

Nieuw BaborBeautyBoxOm je huid optimaal te verzorgen en te beschermen en klaar te stomen voor de lente is het raadzaam om een verzorgende behandeling te ondergaan in ons instituut.

MAAK EEN AFSPRAAK

Na een intake en een huidanalyse met de Derma Visualizer stellen wij samen met u een behandelplan op en wordt u huid behandeld met de beste BABOR huidverzorging.

Samen met de BaborBeautyBox kunt u van een stralend en beschermende zomer genieten, zodat wij u graag  opnieuw kunnen ontvangen voor de BaborBeautyBox in de herfst!!

Kortom genoeg redenen om deze heerlijke BaborBeautyBox te gaan gebruiken.
Kom voor meer informatie in ons instituut of shop direct in onze webshop en wij bezorgen GRATIS uw producten!

Met vriendelijke groet,
Kim van Nuland

Babor Beauty Spa Kim van Nuland, de specialist in huidproblemenhuidverbeteringhuidverjongingdefinitief ontharen en permanent make-up in Volkel omgeving Uden, Veghel en Oss

Leave a Reply