Wat is Permanent Make-up?

Permanent Make-up, uw ogen, lippen en wenkbrauwen bepalen in belangrijke mate uw uitstraling. Vaak worden zij dan ook door make-up geaccentueerd. Permanent make-up, een unieke pigmentatie techniek, garandeert u een perfecte make-up onder alle omstandigheden. Het is een volkomen veilige methode en zonder problemen zelfs op de meest allergische huid toepasbaar.
Bij permanent make-up brengt de daarin geregistreerde schoonheidsspecialiste met behulp van speciale apparatuur, steriele materialen en perfecte kleurstoffen pigmenten in de huid.
Hierbij wordt gebruikt gemaakt van afbreekbare pigmenten, waardoor de kleur sneller vervaagt. Deze pigmenten bevatten geen kankerverwekkende stoffen. Door met deze afbreekbare pigmenten te werken moet de permanent make-up wel regelmatig worden herhaald.

Permanent Make-Up

De behandeling

Voor het plaatsen van de permanent make-up wordt de huid grondig voorbereid en lokaal verdoofd. De vorm en de kleur van de aan te brengen permanente make-up wordt op voorhand samen met u bepaald. Het aanbrengen van de permanent make-up duurt ongeveer 60 minuten.
Minimaal 4 weken na de eerste behandeling kan een correctie plaats vinden waarbij nog enkele accenten worden gelegd voor een optimaal resultaat. Deze correctie is bij de kostprijs inbegrepen en mag twee keer gedaan worden mits deze binnen 6 maanden na de eerste behandeling plaats vinden.

Permanent Make-up kan worden toegepast op:

Wenkbrauwen

  • Bij het corrigeren van de wenkbrauwen (cosmetisch)
  • Bij minder of ontbreken van wenkbrauwhaartjes (b.v. Alopecia)

Ogen

  • Inkleuren van een eyeliner (cosmetisch)
Permanente Make-Up

Nabehandelingsadvies

Na de eerste behandeling kan de huid rood of lichtjes gezwollen zijn. De zwellig kan bij gevoelige personen ook nog de eerst volgende dagen optreden. Om de zwelling te verminderen mag er ijs of een cold pack op de permanent make-up gelegd worden. Gedurende 5 dagen mag de permanente make-up niet in aanraking komen met water.

De eerste week na de behandeling is de permanent make-up nog donker van kleur en kunnen kleine korstjes op de geplaatste permanent make-up komen. Deze mag men zeker niet afkrabben. De korstjes vallen na enkele dagen vanzelf af, waarna de permanent make-up de juiste kleur gaat aannemen. Ter bescherming dient men de eerste week volgend op de behandeling een verzorgende zalf aan te brengen. Ook mag men geen make-up aanbrengen dus ook de ogen niet reinigen, geen sauna of zonnebank gebruiken en ook niet gaan zwemmen.

Nabehandeling

Na een periode van minimum 4 weken kan er een nabehandeling plaats vinden om extra accenten aan te brengen voor een optimaal resultaat. Deze nabandeling is in de prijs inbegrepen mits deze binnen 6 maanden na de eerste behandeling plaats vind. Indien je langer wacht zal een nabehandelingsprijs worden berekend.

Al deze behandeling worden uitgevoerd onder uiterst hygiënische voorwaarden volgend de Code van de Schoonheidsspecialist.

Tevens is Babor Beauty Spa Kim van Nuland GGD gecertificeerd.

GGD-gecertificeerd

Voor meer informatie of een intake bel snel! 06-21839943

Maak nu een afspraak!