Recensies

Avatar
29/08/2016
Gezichtsbehandeling

Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid kan er weer even tegen! Fijne producten, mooie omgeving en zeer hartelijke ontvangst.

Avatar
03/02/2016
Peeling

Vandaag n heerlijke gezichtsbehandeling gehad met een speciale peeling, omdat de huid rond mijn neus en mond geïrriteerd is.
De behandeling is heel fijn en mijn huid voelt nu super zacht.
Kim heeft ook echt de tijd voor je. Ik voel me ook altijd heel welkom! Bedankt!

Avatar
22/06/2016
behandeling

Een behandeling cadeau gekregen van mijn dochters. Was heerlijk wat een verwennerij!

Avatar
05/10/2016
Recensie

Altijd ben ik tevreden over de behandelingen bij Kim; mijn huid voelt zo fijn sinds ik bij jou kom! Een goed advies, veel enthousiasme en vriendelijkheid en een goede service. Met veel plezier verheug ik me steeds opnieuw op een fijn relaxmoment bij Kim; wat aandacht alleen al kan doen ..... TOP!

Avatar
12/05/2017
Wenkbrauwen harsen/epileren en verven.

Elke 5 weken laat ik dit doen door Kim. Is zo gebeurd en altijd heel gezellig. Ook al een keer als cadeautje van de kinderen een complete gezichtsbehandeling gehad, ook dat was een waar feestje. Kim verstaat haar vak en is ook nog eens een hele gezellige meid. Top hoor, ga zo door!!

Avatar
03/03/2016
Algemeen

Advies is top, behandelingen en bijbehorende producten werken echt!! Mijn huid is zoveel mooier geworden en de producten zijn heel erg fijn. Tijdens de behandeling toont Kim echt interesse in je en dat maakt het ook nog eens gezellig.

Avatar
15/02/2017
PCA 6% Retinol Renewal Peel

Weer een heerlijk uurtje. De behandeling is intensief maar dan heb je ook iets. Super resulaat ????

Avatar
04/03/2016
Algemeen

Heel gastvrij, professioneel en ieder bezoek is gezellig!

Avatar
21/10/2016
Gezichtsbehandeling

Zojuist wederom een afspraak gehad met Kim. In een mooie, warme, gezellige sfeer genoten van een heerlijke gezichtsbehandeling door een vakkundige en vriendelijke schoonheidsspecialiste. Dank!

Avatar
27/10/2016
schoonheidsbehandeling

Ik heb deze week voor het eerst bij Kim van Nuland een schoonheidsbehandeling gehad, en was daar zeer tevreden over. Ik kreeg goede uitleg, de sfeer was meteen goed ik voelde me meteen op mijn gemak en heb de behandeling op zich als heel goed ervaren!

Avatar
27/11/2015
Permanente make-up

Aanrader om bij Kim te laten doen.
Heel zorgvuldig en aandacht voor je als ze ermee bezig is.
Ze gaat voor 100% goed resultaat. Top service, warm welkom, leuke spontane meid!
Dank je wel Kim voor je goede, fijne zorgen 🙂

Avatar
23/03/2016

Ik ga niet meer zo vaak als voorheen maar als ik dan ga, voelt het als een feestje... zo'n verwennerij! Kim je bent een geweldige schoonheidsspecialiste waar ik al meer dan 15 jaar heel graag kom genieten en ontspannen. Ik zie er altijd zoveel uitgeruster uit daarna. Ga vooral zo door 🙂