was successfully added to your cart.

Home

Teken voor het vak

Teken voor het vak want het is 5 voor 12 voor de schoonheidssalons in Nederland!

Minister Schippers van volksgezondheid dient een wetsvoorstel in dat het gros van de schoonheidssalons potentieel de nek om zal draaien. Als het aan de minister ligt mogen schoonheidssalons binnenkort geen machines meer gebruiken die verandering van de huidstructuur geven op basis van ultrasoon licht en HF stroom. Het wetsvoorstel van de minister lijkt daarom in eerste instantie alleen betrekking te hebben op IPL en laserontharen, maar tussen de regels door wil ze dat schoonheidssalons ook een streep zetten door behandelingen als lichttherapie, microdermabrasie, de dermaroller, peelings, acne, et cetera, et cetera.

Dit zou een absolute ramp zijn voor gekwalificeerde salons, die jarenlang hard gestudeerd hebben om alle ins en outs van de huid te leren, en daarnaast jaar op jaar investeren in bijscholing. Die gekwalificeerde salons zouden hierdoor in één klap zonder werk zouden komen te zitten. Zomaar, vanuit het niets. Stel je eens voor wat dat met je zou doen.

Maar zeker ook voor jou, als bezoeker van een schoonheidssalon, zou dit een ramp zijn. Mocht het voorstel van de minister doorgevoerd worden, dan kun je in de schoonheidssalons die overblijven straks alleen nog terecht voor een crèmepje en wat make up, bij wijze van spreken.

Om een vuist te maken tegen deze waanzin, is er een petitie gestart tegen het wetsvoorstel van minister Schippers. Wij vragen je met klem om deze petitie in te vullen, want het is 5 voor 12 voor de Nederlandse schoonheidssalons: nog even en het is te laat. Écht te laat.

Teken voor het vak

Teken snel de petitie!

Wacht niet met het invullen, want de petitie stopt op 31 mei. Het invullen kost je slechts een paar seconden, onze dank is voor altijd:

https://iplenlaser.petities.nl

Meer doen?

Download via onderstaande link de papieren petitie met ruimte voor maar liefst 48 handtekeningen, en laat je vrienden en familie hem even invullen. Kost nog geen 10 seconden, maar elke handtekening telt! Als het formulier zoveel mogelijk is ingevuld, kun je hem inleveren bij jouw schoonheidssalon. Jouw salon zorgt er dan voor dat de handtekeningen bij de juiste persoon terecht komen.

http://www.tekenvoorhetvak.nl/wp-content/uploads/2016/05/PAPIERENPETITIE1.pdf

Bedankt namens mij en alle Nederlandse schoonheidssalons!

Met vriendelijke groet,
Kim van Nuland

Babor Beauty Spa Kim van Nuland, de specialist in huidproblemenhuidverbeteringhuidverjonging,
definitief ontharen en permanente make-up in Volkel omgeving Uden, Veghel en Oss.

Leave a Reply