was successfully added to your cart.

Ultrasoon behandeling voor thuis!

Ultrasoon behandeling voor thuis

Intensieve reiniging en Anti-Aging Ultrasoon behandeling in je eigen badkamer!

Tegenwoordig krijgen we in de salon vaak de vraag; hebben jullie ook reinigingsborstels?
Veel mensen kennen het van de reclame of van programma’s zoals Holland Next Top Model.
De verkoop van apparaten voor schoonheidsverzorging voor thuis groeit. Wat zich al sinds enkele jaren als trend in de USA en Azië laat zien, heeft nu ook in toenemende mate Europa bereikt. Elektrische beauty-tools zijn niet meer uit de badkamer weg te denken. Vooral op het gebied van de reiniging en anti-aging zoekt de consument naar oplossingen met zichtbare resultaten. Steeds vaker worden daarom ook gespecialiseerde hightech-apparaten in de dagelijkse verzorgingsroutine opgenomen. Wij hebben nu voor jou de reiniging en Ultrasoon behandeling voor thuis!

BABOR Ultrasonic Skin Activator

Een zuivere en jeugdig frisse huid met een druk op de knop, dat kan met de nieuwe ULTRASONIC SKIN ACTIVATOR! Het ondersteund het resultaat van uw instituutsbehandeling. Het multifunctionele apparaat voor thuis biedt dieptereiniging en activering van de huidfuncties in 2 op elkaar volgende stappen. Dankzij de modernste ionen- techniek ervaar je nu thuis een heel nieuw gevoel van een reiniging tot diep in de poriën. Daarna activeert de micromassage met ultrasone golven de huidfuncties en bereidt de huid optimaal voor op de volgende huidverzorgingsproducten. De producten kunnen beter door de huid worden opgenomen wat een beter resultaat geeft.

Ultrasoon behandeling voor thuis met de BABOR Ultrasonic Skin Activator voor jou getest! KLIK HIER

Ultrasoon behandeling

 

Hoe werkt de reiniging en Ultrasoon behandeling voor thuis?

STAP 1: Ervaar de dieptewerking van de ionenreiniging

Uit te voeren in combinatie met de Ionic Cleansing Gel. De op iontoforese (= transport elektrisch geladen deeltjes door gelijkstroom) gebaseerde reiniging zet deeltjes in de huid in beweging en ondersteunt op deze wijze de reiniging tot diep in de poriën.

Breng als start de geïoniseerde Ionic Cleansing Gel op uw gezicht aan. In combinatie met de ULTRASONIC SKIN ACTIVATOR trekt de positief geladen gel de microscopisch kleine vuile deeltjes als een magneet naar de oppervlakte. Uw huid wordt schoon tot diep in de poriën en is nu optimaal voorbereid op de volgende behandeling met ultrasone golven.

STAP 2: Ultrasone golven voor een ultra mooie huid

Ultrasone golven ontstaan als hoogfrequente elektrische impulsen in mechanische trillingen worden omgezet. De zo in het lichaam gebrachte energie bewerkstelligt, dat elk deeltje in trilling wordt veranderd. Er ontstaat een micromassage in het weefsel. Op deze wijze voorbereid, kunnen de volgende verzorgingsproducten hun werking trefzeker ontvouwen.

Na de reiniging breng je de Hyaluronic Ultrasound Gel aan. Beweeg nu het apparaat met ingeschakelde functie ultrasone golven, zachtjes over uw gezicht, van binnen naar buiten. De micro- massage met ultrasone golven leidt tot een veelvoud aan positieve effecten en zorgt zo voor een huid die perfect voorbereid is op de werkstofopname en die er jeugdig uitziet.

Wil jij thuis ook graag je huid extra verzorgen met de BABOR Ultrasonic Skin Activator?

Voor het beste resultaat starten we met een professionele behandeling in het instituut, om je optimaal te kunnen begeleiden voor het gebruik thuis van de Ultrasonic Skin Activator. Daarna gebruik je gedurende 4 weken de Ultrasonic Skin Activator dagelijks s’avonds gedurende 10 minuten. Na 4 weken ga je dit verzorgingsritueel elke drie dagen uitvoeren.

De BABOR Ultrasonic Skin Activator Box bestaat uit:

  • Ultrsasonic Skin Activator met oplader                                  BABOR DOCTOR BABOR Tech Cellular Ultrasonic Skin Activator professionele beauty-technologieën
  • Cleansing Gel 200 ml
  • Hyaluronic Ultrasound Gel 200 ml
  • Behandelplan voor thuis

NU VAN € 236,- voor maar € 199,-! SHOP NU

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?
Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Kim van Nuland

Babor Beauty Spa Kim van Nuland, de specialist in huidproblemenhuidverbeteringhuidverjonging,
definitief ontharen en permanente make-up in Volkel omgeving Uden, Veghel en Oss.

LEES OOK EENS ONZE ANDERE BLOGS! LEES MEER

 

Leave a Reply