was successfully added to your cart.

Wat is de juiste reiniging voor mijn huid?

Wat is de juiste reiniging voor mijn huid?

Voor veel mensen is het een probleem; Wat is de juiste reiniging voor mijn huid? In deze blog willen wij je meer inzicht geven over de verschillende mogelijkheden van reinigen en welke BABOR reiniging er bij welke huid past. De perfecte reiniging is de basis voor de schoonheid van iedere huid.  Alleen wanneer een huid optimaal schoon is hebben de duurzame producten hun volle effect op een mooie teint en een jeugdige frisse look.
Te beginnen bij onze echte klassieker en het allereerste product waar BABOR 60 jaar geleden ooit mee is begonnen;

HY-ÖL & PHYTOACTIVEBABOR Cleansing CP BABOR HY-ÖL ® - Reinigingsolie voor elke huid

Persoonlijk ben ik een absolute fan van de diepe reiniging met de 2-fasen reiniging met HY-ÖL & PHYTOACTIVE. De HY-ÖL® verwijderd zowel in olie als in water oplosbare onzuiverheden grondig en zacht, zonder een gevoel van spanning te krijgen in combinatie met de op jou huidtype afgestemde PHYTOACTIVE. Je huid voelt uitzonderlijk zacht en ontspannen en ziet er helder fris en diep gereinigd uit.

BABOR Cleansing CP Gel & Tonic 2in1 reinigt de vette en onzuivere huidGel & Tonic 2in1

Super voor een gecombineerde of vette en onzuivere huid. De verfrissende, vetvrije reinigingsgel met “geïntegreerd” face water reinigt snel en gemakkelijk de poriën schoon. Het werkzame bestanddeel op basis van de exclusieve BABOR Detox extract van agrimonie zorgen daadwerkelijk dat onzuiverheden optimaal worden verwijdert en nieuwe worden tegen gegaan. Het resultaat: een mooi schone, zichtbaar heldere en zachte huid.

BABOR Cleansing CP Mild Cleanser Foam de verfrissend reinigingsschuimMild Cleansing Foam

Zacht en teder. De verfrissende reinigende schuim is ideaal voor alle huidtypes. Bij het spuiten, verandert de vloeistof in een romige schuim. Het exclusieve BABOR detox extract van agrimonie, bisabolol en panthenol geven de huid intensief vocht. Je huid ziet er heerlijk ontspannen en stralend uit en voelt zacht. 

BABOR Cleansing CP Enzyme Cleanser Fijnkorrelig reinigings- en peelingpoederEnzyme Cleanser

Kijkt je huid een beetje grauw en moe? De fijnkorrelige reiniging en peeling poeder met vitamine C en enzymen geeft onmiddellijke nieuwe vitaliteit. De poeder wordt met water licht opgeschuimd, reinigt intensief en zacht. Door de zachte exfoliërende werking wordt de circulatie verbeterd, en dode huidcellen worden verwijdert.  Je gerevitaliseerde huid straalt, je teint is rooskleurig, zacht als nieuw in de liefde.

BABOR Cleansing CP Mild Cleanser de huidvriendelijke reinigingsmelkMild Cleanser

Super zacht en zeer mild is deze reinigingsmelk. De gladde emulsie is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de gevoelige. De BABOR exclusieve detox extract van agrimonie zorgt samen met geselecteerde anti-stress kalmerende ingrediënten zoals bisabolol , gember en panthenol voor een stralende huid, terwijl alle onzuiverheden zachtjes van het huidoppervlak worden verwijderd. Je huid ziet er fris, kalm en gezond uit.

BABOR Derma Cellular Detox Lipo Cleanser een stralend mooi huidbeeldDOCTOR BABOR Detox Lipo Cleanser

De diepe reiniging van de Cleansing Balm met Anti-Pollution effect zorgt voor een sensationeel gevoel, anders dan een ander reiniging. Na het aanbrengen op de huid voelt het heerlijk warm. Door water toe toevoegen verandert de balm in een heerlijk romig reinigingsmiddel. De uitzonderlijke Lipo Therm formule zorgt dat de poriën worden geopend en zelfs diepgewortelde onzuiverheden worden opgelost. De daaropvolgende producten worden daardoor beter geabsorbeerd. Een innovatief Detox complex beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf. De teint is stralend en poriën worden zichtbaar verfijnd.

DOCTOR BABOR Intensive Calming CleanserBABOR Neuro Sensitive Cellular Neuro Sensitive Cleanser vetherstellende reinigingsmelk

Deze ultra zachte reiniging is het nood product voor een gevoelige en droge huid. De neurocosmetic reinigingsmelk met de innovatieve werkstof Neuroxyl werkt intensief kalmerend en beschermd de zuurmantel van de huid. De weerstand van de huid wordt versterkt en de vet- en vochtbalans wordt genormaliseerd. Het onprettige gevoel van spanning en irritatie van je huid verdwijnt in een mum van tijd en je huid ziet er sensationeel evenwichtig uit.

BABOR Biogen Cellular Ultimate Repair Cleanser milde reingingsmelkDOCTOR BABOR Repair Cellular Ultimate Repair Cleanser

The Ultimate Repair Cleanser is de perfecte reiniging voor elke beschadigde huid en bij postoperatieve zorg. Het is als een nieuw begin. De zachte emulsie verwijdert vuil, make-up en overtollig talg gemakkelijk en betrouwbaar. Reinigt diep in de poriën, intensief, maar toch zeer soepel en zacht. De hoge dosis BIOGEN PLANT extract ondersteunt de regeneratie van de huid al tijdens het reinigen. Je huid hersteld prachtig mooi al tijdens de reiniging!
 

 

Kortom genoeg keuze om een goede reiniging te gaan gebruiken.
Kom voor meer informatie in ons instituut of shop direct in onze webshop en wij bezorgen GRATIS uw producten!

Met vriendelijke groet,
Kim van Nuland

Babor Beauty Spa Kim van Nuland, de specialist in huidproblemenhuidverbeteringhuidverjongingdefinitief ontharen en permanent make-up in Volkel omgeving Uden, Veghel en Oss


				
									
			

Leave a Reply