BABOR Anti-Aging Sun Care Sun Lotion SPF 30 - Zonnelotion voor gezicht en lichaam

Sun Lotion SPF 30

28,50

Een lichte zonnelotion voor gezicht en lichaam met een hoge beschermingsfactor.

Op voorraad

SKU: 479520 Categorie:

Sun Lotion SPF 30

De Sun Lotion SPF 30 is een luchtige, snel intrekkende, beschermende zonnelotion voor gezicht en lichaam. Zorgt voor een optimale bescherming met een hoge beschermingsfactor 30. Ook geschikt voor kinderen.

BABOR Anti-Aging Sun Care =
bescherming tegen celbeschadigingen + bescherming tegen huidveroudering + bescherming tegen licht

De moderne, snel intrekkende texturen van de BABOR zonverzorgingsserie beschermen de huid met UVB- en UVA-filters en het SKIN PROTECTION COMPLEX (SPC) tegen celbeschadigingen en stellen het DNA van de cellen veilig.

Breng de zonnebrandmiddelen in voldoende hoeveelheid voor het zonnen aan. De aangegeven SPF wordt door een te gering gebruik gereduceerd. Intensieve middagzon vermijden. Meerdere keren aanbrengen om de bescherming tegen licht te handhaven vooral bij transpireren, na het zwemmen of afdrogen. Baby’s en kleine kinderen beschermen tegen directe straling van de zon en beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met SPF groter dan 25 gebruiken. Blijf ondanks het gebruik van het zonnebrandmiddel niet te lang in de zon.

Breng de lotion minstens een half uur voor het zonnen aan op de huid en laat deze inwerken. Herhaal dit indien nodig.

Zonnebrandmiddelen in voldoende hoeveelheid voor het zonnen aanbrengen. De aangegeven SPF wordt door een te gering gebruik gereduceerd. Intensieve middagzon vermijden. Meerdere keren aanbrengen om de bescherming tegen licht te handhaven vooral bij transpireren, na het zwemmen of afdrogen. Baby’s en kleine kinderen beschermen tegen directe straling van de zon en beschermende kleding en zonnebrandmiddelen met SPF groter dan 25 gebruiken. Blijf ondanks het gebruik van het zonnebrandmiddel niet te lang in de zon.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sun Lotion SPF 30” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *