BABOR Cleansing CP Deep Pore Cleansing Mask met peel-effect

Deep Pore Cleansing Mask

18,50

Deep Pore Cleansing Mask met peel-effect

Op voorraad

SKU: 411078 Categorie:

Deep Pore Cleansing Mask

Deep Pore Cleansing Mask is een verzorgend masker met een peel effect.

De BABOR laboratoria hebben een masker ontwikkeld dat tot diep in de poriën reinigt en bovendien met een peel-effect de teint verfijnt. Salicylzuur opent de poriën en voorkomt huidonzuiverheden, kaolien vermindert de vetglans en matteert. Ook ondersteunt provitamine B5 de regeneratie van de huidbarrière. De huid ziet er verfijnd, rozig fris en tot diep in de poriën zuiver uit.

Breng het reinigingsmasker gelijkmatig ca. 1-2 mm dik op de gereinigde huid aan, oog- en mondgebied vrijlaten. Ca. 5-10 minuten laten inwerken. Het licht opgedroogde masker met vochtige vingertoppen en draaiende bewegingen verwerken, om zo in stap 2 de huid te peelen. Vervolgens het masker grondig met lauwwarm water afwassen. 1-2 keer per week gebruiken.

breng het reinigingsmasker gelijkmatig ca. 1-2 mm dik op de gereinigde huid aan, oog- en mondgebied vrijlaten. Ca. 5-10 minuten laten inwerken. Het licht opgedroogde masker met vochtige vingertoppen en draaiende bewegingen verwerken, om zo in stap 2 de huid te peelen. Vervolgens het masker grondig met lauwwarm water afwassen. 1-2 keer per week gebrui- ken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Deep Pore Cleansing Mask” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *