BABOR Cleansing CP BABOR HY ÖL ® - Reinigingsolie voor elke huid

HY ÖL

22,50

BABOR heeft de natuurlijke reinigingskrachten van water en olie met elkaar verbonden en heeft een op de cosmeticamarkt unieke 2-fasen-dieptereiniging ontwikkeld.

Op voorraad

SKU: 411061 Categorie:

HY ÖL

HY ÖL Cleansing is de hydrofiele reinigingsolie van BABOR voor elke huid met zuiver natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot en het quillajaextract dat de reinigingswerking ondersteunt. HY ÖL Cleansing verwijdert op grondige en behoedzame wijze in combinatie met de op het huidbeeld afgestemde verzorging Phytoactive, verontreinigingen die zowel in olie als in water oplosbaar zijn zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid ademt weer en de teint presenteert zich rozig fris. Vrij van conserveringsmiddelen.
Let op:
De HY-ÖL Cleansing en Phytoactive zijn als dieptereiniging met elkaar verbonden, zowel de HY-ÖL als Phytoactive zijn niet los van elkaar te gebruiken. Deze twee producten maken deel uit van een onlosmakelijke 2-fasen reiniging. Lees voor meer informatie de product toepassing.

HY-ÖL® (4 pompeenheden) over de droge huid van gezicht, hals en decolleté verdelen en licht inmasseren. Dan het voor het huidbeeld geschikte PHYTOACTIVE (2 pompeenheden) daaroverheen aanbrengen en met vochtige vingers zolang masseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water verwijderen. Voor de verwijdering van de oog- en lippenmake-up adviseren we de HY-ÖL®. Doe deze op een vochtige wattenpad en verwijder de make-up op zachte wijze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HY ÖL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *