BABOR Boost Cellular Stress Relief Bi-Phase Ampoules zichtbaar minder irritaties

Stress Relief Bi-Phase Ampoules

80,00

KALMERING STERKTE. VOCHT. Voelbaar gekalmeerde en zichtbaar ontspannen huid met 14 STRESS RELIEF ampullen.

SKU: 402620 Categorie:

Stress Relief Bi-Phase Ampoules

Stress Relief Bi-Phase Ampoules is een 2-fasen ampul voor minder huidirritaties.
Trekt snel in en veroorzaakt een fluweelachtig huidgevoel, zonder te glanzen. Voor een voelbaar gekalmeerde en meer ontspannen huid: minder irritaties, gereduceerde roodkleuringen en een versterkt weerstandsvermogen.

  • Zichtbaar minder irritaties
  • Gereduceerde roodkleuringen
  • Versterkt weerstandsvermogen
  • Met Hydracyl, een desensibiliserend werkstofcomplex en zaadolie van zwarte bes
  • 14 x 1 ml ampullen

De wereldnoviteit van BABOR: de eerste bi-fase ampul.
Deze innovatieve 2-fasen textuur combineert de geconcentreerde werkstofpower van een serum met de verzorgende kracht van plantaardige oliën en ziet daarbij compleet af van emulgatoren. Kort schudden verbindt de fasen en laat een effectieve serum-olie-mixtuur ontstaan. Trekt snel in en geeft een uiterst fluweelachtig huidgevoel, zonder te glanzen.

Stress-Relief reduceert roodkleuringen en irritatie. Met een intensief werkzame combinatie van hydracyl en een desensibiliserend werkstofcomplex. Vult de vochtdepots aan en geeft de huid meer weerstand in stresssituaties. Het resultaat: een voelbaar gekalmeerde en herstelde huid.

Reinig eerst de huid met een BABOR Cleansing product. Voor het aanbrengen goed schudden tot beide fasen vermengd zijn. De hals van de ampul met een tissue of met de bijgevoegde ampullenopener afdekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk achterwaarts bij de onderste gekleurde ring afbreken. Fluid in de handpalm gieten en daarna aanbrengen op gezicht, hals en decolleté.

ampullen alleen voor uiterlijk gebruik!

Reinig eerst de huid met een BABOR Cleansing product. Voor het aanbrengen goed schudden tot beide fasen vermengd zijn. De hals van de ampul met een tissue of met de bijgevoegde ampullenopener afdekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk achterwaarts bij de onderste gekleurde ring afbreken. Fluid in de handpalm gieten en daarna aanbrengen op gezicht, hals en decolleté.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stress Relief Bi-Phase Ampoules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *