BABOR Micro Cellular Doc Micro Ultimate ECM Repair Serum - Jeugdigere uitstraling

Ultimate ECM Repair Serum

81,50

Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft een effectief werkstofconcentraat voor de huidregeneratie ontwikkeld.

SKU: 468030 Categorie:

Ultimate ECM Repair Serum

Ultimate ECM Repair Serum van BABOR is een werkstofconcentraat met de hoogste regenererende kracht. Effectief werkstofconcentraat voor de intensieve ondersteuning bij de opbouw van de extracellulaire matrix (ECM).

Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum heeft een effectief werkstofconcentraat voor de huidregeneratie ontwikkeld. De werkzame combinatie bestaande uit Gatuline Skin Repair Bio en het wakameextract vormt belangrijke structuurproteïnen voor de opbouw van de extracellulaire matrix (ECM), ondersteunt de elastine-, collageen- en hyaluronzuursynthese en remt bovendien verschillende verouderingsfactoren.

De huid ziet er strakker en weer gladder uit. De teint is roziger en frisser voor een in zijn geheel jeugdigere uitstraling. Voor de regeneratie van de huid na een intensieve peelingkuur of een cosmetische microdermabrasie.

Dagelijks `s morgens en/of `s avonds na de gezichtsreiniging met een BABOR Cleansing product aanbrengen en met platte handen in de huid drukken. Bijzonder raadzaam voor de verzorging van een cosmetische kuur microdermabrasie.

Dagelijks `s morgens en/of `s avonds na de gezichtsreiniging met een BABOR Cleansing product aanbrengen en met platte handen in de huid drukken. Bijzonder raadzaam voor de verzorging van een cosmetische kuur microdermabrasie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultimate ECM Repair Serum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *